K A R R I E R E V E R K S T E D E T

Karriererådgiver


Du bruker ganske mye tid av livet ditt på jobben din, og da bør det være en forutsetning at du trives med menneskene rundt deg og at jobben din gir deg positive opplevelser. Du er mer sammen med dine arbeidskollegaer enn du er sammen med ditt øvrige sosiale nettverk - i hvert fall i våken tilstand - og da syns jeg det er bortkastet å bruke tid i et miljø som ikke gir glede eller utfordringer.

 - kanskje du føler at du står på stedet hvil og ikke kommer deg videre.
 - kanskje du rett og slett ikke trives eller har lyst til å gjøre noe helt annet.
 - kanskje du har vært utenfor arbeidslivet en stund og ikke finner veien tilbake.

Karriereverkstedet definerer jobbsøk og karriereveiledning på en litt annen måte enn de som kaller seg "coach" og har tatt det samme brevkurset som alle de andre negledesignerne og frisørene som hverken kjenner mekanismene i arbeidslivet eller dynamikk i kollegiale relasjoner.

S
eriøse jobbsøkere vet at et rekrutteringsprosjekt inkluderer mye mer enn en søknad på en side og en CV på to, med bilde og uten hull, og vissheten om at det går an å snakke om andre ting enn dine dårlige sider på et intervju, servert som akademisk pjatt fra sånne som tror at man kan pugge seg til en formel for hvordan du kan "vinne" intervjuet og "konkurransen" om drømmejobben ...
Grøss.

K
arriereverkstedet har solid oversikt over arbeidsmarkedet og et godt forankret nettverk rettet mot sentrale beslutningstakere i de fleste industrivertikaler - forutsetninger som ligger til rette for å hjelpe deg med å treffe gode yrkes- og karrierevalg.

H
vis du er i modus for å diskutere nye utfordringer, kan vi møtes i en uforpliktende setting - la oss kalle det en "krystallkulesamtale" - hvor vi ser på mulighetenene som finnes og hvordan disse kan konverteres til videre handling.