K A R R I E R E V E R K S T E D E T

Kurs og foredrag 

JOBBSØKERKURS

Dette kan være kurset for deg som ikke finner veien gjennom jobbsøkerjungelen og som mangler noen av de siste bitene, du som trenger litt startgass og finjustering fra noen som vet hva som skjer gjennom hele jobbsøkerprosessen.

D
ette er et jobbsøkerkurs som ikke handler om hvordan du skal lage en søknadstekst på en side og CV på to, uten hull, men retter fokus på tingene som betyr noe for jobbsøkerprosessen din.
De
g og ditt ...

D
ette er et jobbsøkerkurs som funker fordi det ikke handler om akademisk pjatt fra sånne som ikke kjenner mekanismene i det virkelige arbeidslivet eller dynamikk i kollegiale relasjoner, de som tror at det er mulig å lage formler og maler for hvordan man kan "vinne" intervjuet og "konkurransen" om drømmejobben men som begrenser seg til mas og fjas og ikke gjør annet enn å skape fuzz for seriøse jobbsøkere.
M
en du, tenker du kanskje.
H
vordan er det mulig å komprimere kursene på denne måten?
J
eg har jo allerede deltatt på jobbsøkerkurs som går over mange uker fra ni til fire?
J
o, svarer jeg da.
H
usk at disse kursene stort sett dreier seg om "pedagogiske opplegg" med innhold som begrenser seg til messing fra gamle tekster gjennom x antall uker på isolat med fokus på søknad og CV fra mennesker som ikke har peiling på rekrutteringskommunikasjon og som ikke en gang er på LinkedIn, det blir som tidstyver hvor deltagerne blir sittende å gjøre en del av de tingene som de faktisk kan og bør gjøre hjemme på egenhånd.
S
ånn er det med den saken.
A
lt er mulig for mennesker som vet hva de driver med.

Tidsplan for 2018 er under utarbeidelse.
- f
ire kveldsamlinger a fire timer 17:00 - 21:00
- pris kr 3900,- 

Trivelige lokaler på Brynseng nær offentlig kommunikasjon.
Kursene mine har deltagergrense på 10 deltagere pr kurs.
Ytterligere info herGJØR DEG LITT SYNLIGERE PÅ LINKEDIN

Jeg benytter med av LinkedIn som det viktigste verktøyet for å holde kontakt med flinke folk og ikke minst for å finne flinke folk til mine rekrutteringsprosjekter. Det er mange som spør meg hvordan "sånne som meg" tenker og hva vi ser etter, hva som er smart og hva som kanskje ikke er like smart.
 
Dette er et opplegg som også kan passe for de som ikke er i jobbsøkermodus, men som ser verdien av å utvide sin profesjonelle kontaktflate og vedlikeholde gode relasjoner.
 
Tidsplan for 2018 er under utarbeidelse.
- 4 timer 17:00 - 21:00
- pris kr 1100,-  

Trivelige lokaler på Brynseng nær offentlig kommunikasjon.
Kursene mine har deltagergrense på 10 deltagere pr kurs.
Ytterligere info herMORTEN BESSHØ: Derfor får du ikke jobben


Her får du svar på mye av det som du lurer på, - du som søker og søker og som ikke får respons og du som søker og kommer på et intervju hvor alt stopper opp. Passer like bra for deg som opplever at du blir vurdert som "overkvalifisert" ...
 
Varighet 45 minutterMORTEN BESSHØ: Overgangen fra skole til arbeidsliv

Nesten som et slags komprimert jobbsøkerkurs.
Nesten.
Det dreier seg om de tingene som er viktige å få med seg når du skal ut av den trygge skolebygningen og banke på dørene til ulike virksomheter som du kan tanke deg å jobbe hos.

Varighet 2x50 minutterMORTEN BESSHØ: Hull i CV

- et inspirerende foredrag for jobbsøkere med med ulike utfordringer rettet mot deres egen rolle som historieforteller.

V
ed nærmere ettertanke så passer det like bra for fordomsfulle HR-spirer som sorterer søknadsbunken etter fine titler, mastergrader eller nisser og troll på en CV og får seg til å spørre om kandidatens dårlige sider i det første møtet ...

V
arighet 45 minutter